Întâlnire pofticioasă la Poftifest!
Cu un an în urmă, doi tineri craioveni s-au gândit să aducă pentru piața Ho.Re.Ca din România, produse mai deosebite, o serie de branduri atent selecționate dintre cele care îndeplinesc înalte standarde de calitate. Au ajuns deja la peste 500 de astfel de produse și mărci pe care le distribuie deja în 25 de județe, la pizerii și patiserii, fast foods și street foods, restaurante și pub-uri, precum și hoteluri.

Anul acesta și-au lansat propriul brand UPI, Cu poftă!. Și pentru că sunt oameni inventivi, au creat un eveniment dedicat antreprenorilor, managerilor, bucătarilor, creatorilor și creativilor din industria Ho.Re.Ca, și nu numai, intitulat sugestiv POFTIFEST.

A fost un adevărat spectacol de gusturi, culori, mirosuri, avându-i la butoane pe chef Vio Tobescu și pe maestrul somelier George Wine.


Am admirat bogăția de culori a brânzeturilor și mezelurilor…


Am degustat vinuri alese de la 1000 de Chipuri și am ascultat poveștile lor spuse de George Wine…

Am asistat la lecțiile culinare ale lui Vio Tobescu…

Iar înghețata împreună cu perele ”condimentate” cu toppinguri, au fost… cum se spune… ”cireașa de pe tort”.

A fost o seară frumoasă și interesantă, plină de provocări. Se pare că evenimentul a fost un succes, motiv pentru care ne-au ”amenințat” că va urma și ediția 2020.
