Excelenţă, eleganţă, savoare şi răsfăţ
Vi s-a întâmplat vreodată să vreţi să scrieţi despre ceva şi ideile să vină de-a valma…şi să nu ştiţi cu ce să începeţi? Cam aşa sunt eu acum. Să încep să vă povestesc despre superbul loc unde s-a desfăşurat ultima degustare „Brânzeturi cum se cuVin”, organizată de Asociaţia Blogerilor olteni (ASBO) şi dicţionarculinar.ro, Hotelul Boutique 5 Continents? Sau despre excelentele vinuri de la Avincis… sau despre deliciosele brânzeturi de la Delaco? Grea decizie.
Sau credeţi că având o istorie mai îndelungată cu Delaco şi Avincis, e mai uşor? Dimpotrivă.
Pentru a înţelege cel mai bine atmosfera evenimentului vă propun un exerciţiu de imaginaţie…
Vă invit să luaţi loc pe un fotoliu în superbul lobby al hotelului „5 Continents”…
să vă răsfăţaţi cu un pahar de vin Merlot&Cabernet Sauvignon de la Avincis pe care să-l savuraţi alături de brânză Grana Padano Delaco D’Exceptie…
în timp ce ascultaţi acordurile viorii lui Alexandru Tomescu….
şi vă delectaţi cu cartea „Vin şi divin” a lui Jean-Robert Pitte… „Seducător, maliţios, artizan al plăcerii, dar şi al excesului, rod al pământului revendicat de viaţă”…
Adică, în câteva cuvinte:
Hotelul 5 Continents = Eleganţă
Grana Padano = Savoare
Merlot&Cabernet Sauvignon = Răsfăţ
Asocierea Merlot&Cabernet Sauvignon (Avincis) cu Grana Padano (Delaco DÉxceptie) = Excelenţă